Pälkäneen nuoret ottivat kolme mitalia

Laitikkalan kolmikko Topi Rönni, Rauli Aho ja Olli Kataja juhli joukkuekisan voittoa 9-vuotiaiden poikien sarjassa.

Nuoret yleisurheilijat aloittivat kesän kisakauden sisulisämaastoissa Tammelassa.

Pälkäneen Luja-Lukon menestys oli parasta nuorimpien poikien sarjassa. Topi Rönni osoitti sitkeyttä ja monipuolisuutta juoksemalla yhdeksänvuotiaiden kisan kakkoseksi. Rauli Aho jäi pari sekuntia pronssista ja sijoittui neljänneksi. Pälkäneen pojat ottivat sarjasta kuitenkin kaksi mitalia, sillä Olli Katajan 26. tila varmisti Luja-Lukolle joukkuekisan voiton.

Luja-Lukon kolmannen maastomitalin toi Aaro Aho, joka juoksi 13-vuotiaissa pojissa pronssille.

Kangasalan Urheilijoiden ainoaksi mitaliksi jäi 13-vuotiaiden poikien joukkuehopea. Tasaisen kolmikon muodostivat Eerik Nurminen (6. sija), Juho Leonsaari (8.) ja Otto Uusinoka (15.).

Valkeakosken Hakaa edustavat Fanny ja Hilda Kukonlehto toivat Kangasalle mitalit kymmenvuotiaiden ja 13-vuotiaiden tyttöjen sarjoista. Fanny voitti oman sarjansa, mutta Hilda jäi mestaruudesta kolme kymmenystä 13-vuotiaiden tyttöjen kovavauhtisessa kisassa.