Vertaisryhmä erityislasten vanhemmille Pirtillä

Pälkäneen Pirtillä aloittaa syksyllä vertaisryhmä erityislasten vanhemmille.

Ryhmän tarkoituksena on kuulla muiden perheiden kuulumisia ja arjen sujumista sekä antaa toinen toiselle vinkkejä erilaisiin tilanteisiin. Hienoa on, jos ryhmän kautta vanhemmat saavat voimavaroja vanhemmuuteensa.

Lapsen diagnoosilla ei ole väliä, eikä diagnoosia tarvitse välttämättä ollenkaan. Ryhmään voi osallistua, mikäli haluaa jakaa toisten vanhempien kanssa kokemuksiaan lapsen hoidosta ja kasvatuksesta tai kaipaa muilta neuvoja asioiden hoidosta.

Ryhmälle varataan tilat perhekeskus Pirtiltä kokoontumisia varten. Ensimmäisellä kerralla on mukana työntekijä perhetyöstä/neuvolasta, mutta jatkossa ryhmä kokoontuu itsenäisesti. Ryhmä päättää kokoontumisperiaatteistaan, aikatauluista ym. Ensimmäinen kokoontuminen on syyskuun alussa.

Ryhmän toiminnasta kiinnostuneet ja lisätietoja kaipaavat voivat olla yhteydessä perhetyön ohjaajaan Reija Siitoseen (050 5627927) tai neuvolaan terveydenhoitaja Kirsi Urkkoon (050 4152254). Ryhmän tarkempi aloitusajankohta ilmoitetaan kaikille ilmoittautuneille lähempänä syksyä.