Tanssi-ilta avaa Liekkifestin

Luopioisten Liekki järjestää kesäkuun viimeisenä viikonloppuna terassifestivaalin. Kolmannen Liekkifestin ohjelmaa rakennettaessa on kuultu yleisön toiveita: perjantaista tehtiin tanssi-ilta, jonka tähdeksi saapuu Meiju Suvas.

Lauantaina terassilla soi rock. Illan avaa kovassa nosteessa oleva sahalahtelaisbändi Reversed by zero. Pääesiintyjänä on samalta suunnalta ponnistava NMT, joka vetää Liekin täyteen monta kertaa vuodessa.

Liekkifest järjestetään viikko ennen Sydän-Hämeen kesän huipennusta, Aitoon Kirkastusjuhlia. Ajankohta on osoittautunut toimivaksi, sillä liikkeellä ovat sekä paikalliset että mökkiläiset.

Liekkifestin ohjelmaan kuuluu myös terassikaraoke. Kun ulkolava hiljenee, dj jatkaa iltaa sisällä.

Tapahtumaviikonlopun ohjelmassa on otettu huomioon kaikenikäiset. Lapsille järjestetään ratsastusta ja muuta mukavaa jo päivällä.

 

Karkelo pidetty maksuttomana

Reversed by zero

Perjantaina 28.6. Liekkifestillä esiintyvä Meiju Suvas on kuulunut reilut 30 vuotta iskelmätaivaan kiintotähtiin. Jo toinen sukupolvi on löytänyt laulajan, joka tekee hieman samanlaista uutta tulemista kuin Kaija Koo.

Meiju Suvas on julkaissut 13 albumia, joista neljä on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän. Vuonna 1982 ilmestyneestä esikoislevystään artisti pokkasi platinalevyn. Monipuolinen esiintyjä on tehnyt toisen uran teatterilavoilla.

Lauantaina 29.6. Liekkifestillä esiintyvä Reversed by zero huudatti talvella itsensä yleisön suosikiksi parissakin bändikisassa. Armottomalla asenteella esiintyvä energiapommi on parhaimmillaan lavalla.

Terassikarkelon huipentava Suomirock-bändi NMT kasaa Liekkifestiä varten spesiaalisetin, jonka selkärankana toimivat kaikille tutut Finnhits-klassikot.

NMT

Liekkifest järjestetään kesäillassa keskellä kylää. Sen vuoksi esitystekniikkaan on panostettu: äänentoistolaitteet ovat huippuluokkaa, ja valoilla ja savuilla saadaan aikaan näyttävä show ilta-auringossakin.

Edellisvuosina terassikarkelo on vetänyt väkeä myös naapurikylistä ja mökkirannoilta. Entistä nimekkäämmistä esiintyjistä huolimatta tapahtuma on pidetty edelleen maksuttomana.