Kukkian pyöräily ensi viikonloppuna

Perinteikäs Kukkian pyöräily polkaistaan kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina. Lähtö- ja huoltopaikkoina toimivat Luopioisten liikuntahalli ja Padankosken kotakahvio, ja liikkeellelähtö tapahtuu liukuvasti kello 8–11. Sään on lupailtu olevan hyvä, joten pari–kolme tuntia vierähtää kauniissa maisemissa turhankin nopeasti. Rento polkija nautiskelee ympäristöstä kenties jopa pienin tauoin ja saattaa varustautua kameralla ikuistaakseen luopioislaisen luonnon kauneimmillaan.

Huoltopisteillä on tarjolla mehua, kotakahvilasta saa kahvia – eivätkä säännöt estä poikkeamasta tankkausostoksilla vaikkapa kaupassa. Kovempi kiire osallistujilla lienee myöhemmin kesällä järjestettävässä Kukkian triathlonissa, mutta ensi viikonlopun pyöräilyn myötä pääsee hakemaan samalla tuntumaa myös triathlonin pyöräilyosuuden reittiin.