Aitoon nuoretkin Takapihan rocktähtinä

Juuso Liljavaara, Ville Kostiainen ja Henri Huuhtanen Aitoosta nousevat lavalle muiden tähtien kanssa Eräjärvellä. Pojat ovat samassa seurassa kuin Turo’s Hevi Gee ja Jussi Hakulinen. Samaan porukkaan kuuluu vielä Oskari Salaman Päiväkirjat, jonka toinen puolikas on lähtöisin Sahalahdelta ja toinen Kangasalta.

Aitoolaisten suomirockia soittava porukka on ristinyt itsensä Kosketushäiriöksi. Tapahtuma on Lounasravintola Eräjärven alkukesän vuotuisjuhla Takapihalla Rocktähtiä Vestari. Se käynnistää perjantaina 7.6. Eräjärven kesänavauksen, joka jatkuu koko viikonlopun.

-yhtyeestä tunnetun Jussi Hakulisen seurassa vestarilla on täydennetty Distortion-yhtye. Täydennyksen myötä mukana onkin enemmistö alkuperäisestä Yö-yhtyeestä. Soitanta on varmaankin reippaammanpuoleista, vaikka monia tuttuja Jussi Hakulisen omia kappaleita kuullaankin.

Lounasravintola Eräjärven takapihalla jatkuu ohjelma myös lauantaina 8. kesäkuuta. Silloin on vuorossa kello 14 alkaen koko perheen lastenkonsertti, jossa esiintyy Mikko Alatalo. Kyseessä on vanha kunnon Känkkäränkkä-show.

Lauantaina on kylänraitilla paljon muutakin tapahtumaa kirpputorista alkaen. Paloauton rinnalla ovat muun muassa pienet ponit. Lounarissa puolestaan on synttärikahvitarjoilu seitsenvuotisen toiminnan kunniaksi, ja illalla tanssitaan Rönnin huvikeskuksessa.

Kesänavaus jatkuu vielä sunnuntaina 9.6., jolloin Uusi-Laurilan pihapiirissä vietetään perinteistä Eräpyhä-juhlaa.