Teille tarvitsisi tehdä jotakin

Sappeen-/Pakkalantielle ja Rautajärventielle on tehtävä jotain, ne ovat niin huonossa kunnossa, ettei niillä pysty ajamaan. Autot hajoavat ja likaantuvat, eikä piki lähde ilman liuotinta ja hurjaa työtä. Hakekaa hyvät ihmiset korvauksia autojenne liuotinpesuista.

Meiltä peritään mahdottomat maksut, autoverot, polttoaineverot, ynnä muut. Ne rahat laitetaan moottoriteihin, joita meistä täällä Sydän-Hämeessä asuvat eivät kovin usein ajele. Meilläkin pitäisi vielä olla tiet, mitä pitkin voisi autolla ajaa, edes sinne moottoritielle.

Toinen vaihtoehto olisi, että me saisimme vapautuksen autoveroista ja polttoaineveroista ynnä muista. Vakuutusmaksut saisi maksaa tienpitäjä, joka rikkoo meidän autot. Sappeen matkailukeskuksen pitäisi ruveta vaatimaan kunnon tietä Pakkala–Sappee-välille, niin varmaan tie korjattaisiin. Nyt sillä välillä menee hevoseltakin kaviot rikki, vaikka olisi kengitetty, joten ei voi vaihtaa siihenkään menopeliin. Vauhtia tuolla tiellä ei voi olla enempää kuin hepalla mennessä.

Kaikista paras vaihtoehto olisi, että meillä kulkisi joukkoliikenne, kerran viidessä (5) minuutissa, joka suuntaan, niin että ei tarvittaisi omia autoja ja tutustuttaisiin ihmisiin ja mielenterveysongelmatkin katoaisivat, kun saataisiin puhua oikeille ihmisille, eikä vain netin ja lehden välityksellä?

 

Tienkäyttäjä, veronmaksaja