Tiistaina Luopioisten torille

Muutaman vuoden ajan on ollut kyselyä miksei tiistaisin ole Luopioisten torilla toripäivää. Torstaisin ja lauantaisin on ollut melko vilkastakin.

Voiko olla mukavampaa kun sulautua sinne toisten joukkoon, keväästä syksyyn on mukava poiketa joukossa viihtymässä. Jokainen tuo oman osansa tuohon tunnelmaan ja yhteisöllisyyteen. Kiitollisina kuuntelemme säveliä soittajan käyttäessä taitojaan, huuliharpulla ja välillä on viulukin mukana.

Iloa tuottaa myös iloiset kasvot, varsinkin kun joku on onnistunut bongaamaan todellisen löydön ja riemulliset kommentit.
Uutta nyt on se, että heinäkuussa tiistaisin klo 9-12 torilla palvellaan normaaliin tapaan, joten muun muassa tuoreet `kesäkeittoaineksetkin´ ynnä muut sellaiset voi hankkia tuolloin. Kahvila palvelee ja myös muita tuotteita löytyy.
Tehkäämme yhdessä hyvän mielen tuova kesä riippumatta siitä minkälainen säätilanne on!

Päivi Sirén