Työttömyys: Pälkäneellä suunta yhä alas, Kangasalla käännös toiseen suuntaan

 

Kangasala taipui, Pälkäne sinnittelee

Työttömyysaste laski Pälkäneellä touko-kesäkuun vaihteeseen tultaessa. Kunnan työttömyysaste oli toukokuun lopulla 9,5 prosenttia, mikä oli edelleen alhaisempi kuin edellisenä kuukautena. Kangasalla työttömyys kääntyi niukkaan nousuun, kun työttömyysasteeksi kirjattiin 9,5 prosenttia.

Vielä toukokuun lopulla työttömyysaste jatkoi pitkään kestänyttä laskuaan sekä Pälkäneellä että Kangasalla. Tuolloin työttömyysaste putosi Pälkäneellä 9,8 prosenttiin ja Kangasalla 9,3 prosenttiin.

Pirkanmaan Ely-keskuksen mukaan työttömyystilanne oli maakunnassa toukokuussa edelleen hyvin vaikea. Pirkanmaalla työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli 12,0 prosenttia ja koko maassa keskimäärin 10,3 prosenttia. Molemmat luvut kuitenkin kohenivat myönteiseen suuntaan huhtikuusta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?