Kilta kutsuu torille

Viime vuoden toripäivä oli lämmin ja aurinkoinen, kun killan hallituksen jäsenet Lauri Salonen (vasemmalla) ja Esko Koskenvesa (oikealla) tapasivat yhteiskoulua käyneen Risto Helmisen Luopioisten torilla.

Pälkäneen yhteiskoulun entiset ja nykyiset oppilaat sekä henkilökunta ovat tavanneet toisiaan kesäisin Onkkaalan ja Luopioisten toreilla.

Pälkäneen yhteiskoulun ja lukion kilta ry on toreilla mukana viime vuoden malliin myös tänä kesänä parina heinäkuun toripäivänä ja kutsuu koulua käyneet samoin kuin nykyisetkin oppilaat kesäloma-aikana juurilleen palatessaan tapaamaan toisiaan. Torireissulla on hauskaa pysähtyä rupattelemaan tuttujen ja tuntemattomienkin kanssa. Killan toripöydällä on myynnissä yhteiskoulun matrikkeleita.

Killan hallituksen jäseniä on paikalla seuraavina heinäkuun toripäivinä:

  • torstaina 18.7. klo 10–12 Luopioisten torilla Esko Koskenvesa, Lauri Salonen ja Terttu Tuominen.
  • lauantaina 20.7. klo 10-12 Onkkaalan torilla Päivi Lehtomäki ja Marja Koppana.