Me tehtiin töitä se eteen

– Me tehtiin töitä sen eteen, kuten Cheek laulaa, hattulalainen Iida-Maria Kohvakka ja pälkäneläinen Elisa Hokkanen paljastivat keinon, jolla varmistui eturivin paikka suosikkiartistin keikalla. Kaksikko oli mukana Kirkastus-talkoissa. Sunnuntain aamusiivouksella irtosi kolmen päivän ranneke, risteilylippu ja ikimuistoinen elämys eturivissä.

– Tunnelma oli katossa alusta alkaen. Sikasiistiä! Ihanaa!

Hattulalainen Iida-Maria Kohvakka ja pälkäneläinen Elisa Hokkanen väittävät olevansa sanattomia Cheek-keikan jäljiltä, mutta silti ylisanoja ja adjektiiveja satelee taukoamatta.

Kaksikko koki Kirkastusjuhlahistorian kuumimman keikan eturivissä. Paikka järjestyi Cheekin neuvolla.

– Me tehtiin töitä se eteen, kuten Cheek laulaa yhdessä biisissä.

Anna Tapion koululla aikanaan opiskellut kaksikko ilmoittautui jo kolmatta kertaa mukaan Kirkastusjuhlatalkoisiin. Sillä irtosi kolmen päivän ranneke, Kirkkariristeily ja tärkein kaikista: pääsy juhla-alueelle hieman ennen kuin tuhannet muut Cheek-fanit vyöryivät kohti Rokkiliiteriä.

Kohvakka ja Hokkanen kertovat fanittaneensa Suomi-räppäriä jo ennen kuin television lauluohjelma teki hänestä kaiken kansan suosikin.

– Nyt isäkin tykkää Cheekistä, ja menemme yhdessä jäähallikeikalle, Iida-Maria Kohavakka kertoo.

Kirkastusjuhlista on tullut kaksikolle kesän kohokohta. Juhla toimii samalla epävirallisena annatapiolaisten tapaamisena.

– Täällä näkee paljon tuttuja ja tutustuu uusiinkin tyyppeihin. Me käydään varmaan Kirkkareilla ikuisesti. Tää on niin Aitoo! Niin aitoo!