Hyvinvointia Vuolijoella

Voi Hyvin -hanke on terveyshanke, jonka tavoitteena on edistää asukkaiden hyvinvointia tarjoamalla tietoa terveydestä, hyvinvoinnin ylläpitämisestä ja yleisten kansansairauksien ehkäisystä ja hyvästä hoidosta maaseudun asukkaille.

Hanke järjestää luentoja, teemailtoja ja tietoiskuja kansansairauksista sekä ryhmätoimintaa Pälkäneen, Kuhmalahden, Oriveden ja Juupajoen alueella.

Hanke saapuu Pälkäneen Vuolijoelle AteljeeGalleria Virpi & Orbiin, Niskavuorentie 405, keskiviikkona 7.8 kello 13–16, jolloin tarjolla on riskitestausta, verensokerimittausta ja kehonkoostumusmittausta sekä tietoa kansansairauksista, kuten diabetes ja aivoverenkiertohäiriöt. Tietoiskun yhteydessä on mahdollisuus keskustella sairaanhoitajan kanssa terveyteen liittyvistä asioista.

Tietoiskun yhteydessä taiteilijat Kaarina Kellomäki ja Liisa Heinonen ovat myös paikan päällä tavattavissa. Kesäkahvio, taidenäyttely ja aittapuoti ovat auki kello 12–18.