Tärkeä vieras Pälkäneellä

Kuvassa vasemmalla pääjohtaja J. Kostet, konservaattori Virve Suominen sekä suojeluyhdistyksen sihteeri Rauni Tiililä.

Museoviraston pääjohtaja Juhani Kostet vieraili viime keskiviikkona 7.8. Pälkäneellä. Hän tutustui Rauniokirkkoon paikan päällä.

Keskusteluja kirkkoraunion tulevaisuudesta ja mahdollisuuksista suojella muureja jatkettiin Kostikodin neuvotteluhuoneessa. Pääjohtajan mukana oli Museovirastosta intendentti Anu Laurila sekä Pirkanmaan maakuntamuseosta arkeologi Ulla Lähdesmäki. Yhdistystä edustivat puheenjohtaja Asko Valkama, varapuheenjohtaja Heikki Reskola sekä hallituksen jäsenet Juhani Järvinen, Tero Ahlqvist, Tiina Vehviläinen ja Rauni Tiililä sekä kunniajäsen Paul Tiililä.

Keskustelussa nousi vahvasti esille korkean länsipäädyn tila ja sen kuntokartoitus.