Kangasalan kirjastoautossa suunnitellaan reittiaikataulun remonttia

Kangasalan kirjastoauto Kotikujan Konsta on palvellut nykyisten aikataulujen mukaisesti muutaman vuoden ajan. Tällä hetkellä pysäkkejä on 69. Aikataulua suunnitellaan uudestaan kuluvan syksyn aikana, sillä pysäkkitarpeet muuttuvat, kun uusia asuinalueita syntyy ja muutamien olemassa olevien pysäkkien käyttö hiljenee.

Vatialan uuden kirjaston avaaminen veturikorjaamossa vuoden vaihteessa vaikuttaa myös kirjastoauton tulevaan reittiin.

 

Kerro mielipiteesi

Reittiaikataulun suunnitteluun kaivataan nyt vinkkejä kirjaston asiakkailta, asukasyhdistyksiltä ja muilta kuntalaisilta. Millä sellaisilla alueilla Kotikujan Konstan pitäisi kangasalalaisten mielestä käydä, joilla kirjastoauto ei vielä nykyään palvele?

Nyt on mahdollista vaikuttaa – toiveita kuunnellaan. Omalle kotiportille ei jokainen kuntalainen voi kirjastoautoa saada eikä kirjastoauto ehdi samaan parhaaseen ilta-aikaan moneen paikkaan yhtäaikaisesti, mutta kaikenlainen evästys pysäkkireittien suunnitteluun on erittäin tervetullutta.

Ehdotuksia uusien pysäkkien tarkoista sijoituspaikoista (esimerkiksi katuosoite) perusteluineen voi kertoa kirjastoauton henkilökunnalle siellä asioidessa tai osastonjohtaja Jukka Sipiläiselle: jukka.sipilainen@kangasala.fi, p. 050 460 0607. Ehdotuksia pyydetään 15.syyskuuta mennessä. Tavoitteena on ottaa uusi aikataulu käyttöön vuoden 2014 alussa.