Instrumenttien yö rauniokirkolla

Harmonikansoittajat Rose Laine, Oona Kruth ja Elina Kauppila (etualalla) ja viulistit Anna Laakso ja Elina Rönni (takana) esiintyvät lauantai-iltana hämärtyvässä rauniokirkossa.

Nuoret pälkäneläis- ja valkeakoskelaissoittajat päättävät rauniokirkon konserttikesän lauantaina. Elokuun pimenevässä illassa esiintyy kanteleyhtye, viulu- & harmonikkayhtye, trumpetinsoittaja, laulajia, puhaltajia ja lyömäsoittaja.

Lauantaina kello 21 alkavan konsertin nuoret soittajat opiskelevat Valkeakosken musiikkiopistossa. Ohjelma on monipuolinen ja loppukesän tunnelmaan sopiva. Kanteleyhtye soittaa perinteisiä sävelmiä, viulu-harmonikkayhtyeen ohjelmassa on Johann Sebastian Bachin ja Franz Schubertin musiikkia ja lauluyhtye laulaa muun muassa Mozartia.

Sooloesityksistä vastaavat Elina Rönni (viulu), Henri Tikka (trumpetti) ja Veeti Liljedahl (marimba). Yhtyeissä pälkäneläissoittajista ovat mukana Anna Laakso (viulu), Elina Kauppila (harmonikka), Varpu Aho (kantele) ja Eveliina Virtanen (kantele).