Venetsialaiset tuovat ohjelmaa Pohjaan

Tulevana viikonloppuna vietetään veneily- ja mökkikauden päättäjäisiä. Venetsialaisviikonloppu näkyy helminauhana rannoilla, kun kynttilät ja soihdut syttyvät pimenevässä illassa. Venetsialaisten kunniaksi ammutaan myös ilotulitteita.

Kuhmalahdella venetsialaisviikonloppua juhlistetaan omalla tempauksella. Pohjan kaupalla on lauantaina 31.8. kello 11–16 kyläkauppatunnelman lisäksi myös markkinakauppiaita, joilta saa muun muassa poroa, kalakukkoja ja sukkia. Paikalle on järjestetty myös elävää musiikkia ja kasvomaalausta.

Markku Tuominen loihtii moottorisahansa kanssa eläinhahmoja esiin puupölleistä.

Sahtiseura tuo paikalle Rautajärven markkinoilta tutun liikkuvan tikkataulun, ja Kissojen suojelu – Kisu ry paistaa makkaraa ja kertoo eläinten suojelusta.