Kirjoitukset siirtyivät Nuijalle, liikuntasalin käyttäjät kiittävät

Ylioppilaskirjoitukset katkaisevat Yhteiskoulun salissa harjoittelevien pälkäneläisjoukkueiden kauden pariksi, kolmeksi viikoksi sekä syksyisin että keväisin.

Syksyn tauko tulee hankalaan saumaan, sillä joukkueet ovat silloin juuri saaneet toimintansa pyörimään kesätauon jälkeen. Kevättauko puolestaan hankaloittaa sarjaohjelmien rakentamista: kotisali suljetaan, kun sarjoissa pelataan ratkaisuotteluita. Harrasteryhmien toimintaa on silloin vaikea siirtää muualle, sillä ladut ja luistinradat juuri sulaneet, mutta kentät ovat vielä jäässä.

Tänä syksynä Yhteiskoululla on sen verran vähän kirjoittajia, että kirjoitukset voidaan siirtää Nuijantalolle, eikä salia tarvitse sulkea kirjoitusten vuoksi. Ilouutinen oli suuri helpotus salin käyttäjille, jotka ehtivät jo varautua siihen, että 12.–29.9. ei pääse treenaamaan tai pelaamaan.