Sanoman välittäjä Majatalossa

Syksyn ensimmäinen majatalo avaa ovensa sunnuntaina 8.9. kello 18 Kangasalan kirkossa. Siellä kuullaan Radio Dein toimitusjohtajan ja vastaavana päätoimittajan Kirsi Rostamon kertomusta kanavan synnystä ja kasvusta helsinkiläisestä paikallisradiosta valtakunnalliseksi kanavaksi. Radio Deillä on tänä päivänä 20 taajuutta ja sen kuuluvuusalueella asuu yli neljä miljoonaa ihmistä. Viikoittain Radio Dei tavoittaa reilut 200 000 ihmistä, joille se haluaa kertoa evankeliumia, auttaa elämänkriiseissä eteenpäin ja murtaa muureja erilailla ajattelevien ihmisten välille.

Yhteistyössä lähes sadan kristillisen yhteisön kanssa Radio Dei avaa ikkunoita uskoon ja toimii siltana seurakuntiin, varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin. Päivisin tarjolla on ystävällisten juontajien luotsaamaa ohjelmavirtaa, jonka musiikissa on sanomaa (Tampere 98,8 MHz).

Kirsi Rostamo löysi armahtavan, rakastavan Jumalan 23 vuotta sitten vaikean masennuksen jälkeen. Hän jätti taakseen liikenaisen elämän ja lähti etsimään uutta suuntaa raamattukouluun. Rukouksen ja paaston aikana hän sai kutsun kristillisen radion perustamiseen. Jumala varusti ja johdatti häntä niin, että vuonna 1997 Kirsi Rostamo loppujen lopuksi perusti Radio Dein.

Majatalon musiikkivieraana on kanavan eniten soitettu muusikko, Pekka Simojoki, ja lapsille on samaan aikaan oma Majatalo Tapulintuvalla.

Hyvän Sanoman Majatalo Kangasalan kirkossa sunnuntaina 8.9. kello 18. Majatalo-illat välitetään suorana lähetyksenä seurakunnan verkkosivuilla.

Kirsi Rostamo on Radio Dein perustaja.