Leidit lenkille!

Syksyn kuntoilukausi naisilla alkaa sunnuntaina 15.9.  Leidien Lenkillä Syrjänharjun ulkoilumaastoissa. Lenkille ilmoittaudutaan Nuijantalolla kello 12–12.45 ja startti tapahtuu kello 13 kuntoradan pysäköintipaikalta. Alkulämmittelyä antaa Tahtia Tyylillä -liikuntapalvelut.

Opastettuja lenkkejä on tarjolla kaksi, joista toisella on mittaa noin viisi kilometriä ja toisella noin kahdeksan kilometriä. Molemmat lenkit kulkevat Syrjänharjussa hyväkuntoisilla poluilla. Matkalla on tarjolla vähän virvoketta ja hyvää seuraa sekä naisenergiaa.

Lenkin jälkeen Nuijalla on tarjolla Marttojen valmistama maittava keittolounas kaikille lenkin suorittaneille. Nuijantalolla on myös esittelemässä toimintaansa muun muassa Matin Terveyspalvelu ja Kangasalan seudun Osuuspankki.

Tapahtumassa on vapaaehtoinen osallistumismaksu, jolla katetaan tapahtuman kuluja. Kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja.