Puntarin lenkki liikuttaa Kuhmalahdella

Kuhmalahdella järjestetään tulevana sunnuntaina perinteinen Puntarin lenkki. Koko perheen liikuntatapahtuma on samalla Kuhmalahti-kierroksen toinen osasuoritus.

Puntarin lenkki starttaa yhteislähdöllä 8.9. kello 17 Puntarin kentältä. Matkaan voi lähteä kävellen, hölkäten tai juosten. Kenellekään ei laiteta numerolappua rintaan eikä liikkujia laiteta aikojen perusteella paremmuusjärjestykseen, vaan tarkoituksena on nauttia kuntoliikunnan tuomasta hyvästä olosta.

Puntarin lenkillä ei kilpailla numero rinnassa ja verenmaku suussa, vaan kuntoillaan mukavassa seurassa. Myös alkuverryttelyn voi hoitaa ohjatusti. Tänä vuonna on mahdollisuus lämmitellä kahvakuulan kanssa.

Matkavaihtoehtoja on neljä. Kuuden kilometrin reitti kulkee niin sanotun Kanilan lenkin ja yhdeksän kilometrin reitissä pinkaistaan Tervaniemeen asti. Viidentoista kilometrin matkan saa yhdistämällä nämä kaksi lenkkiä.

Lyhin matka eli kolme kilometriä kulkee rauhallista maalaistietä pitkin Puntarin kentältä kirkonkylän vanhalle koululle ja takaisin. Reitillä on liikunnallinen ja leikkimielinen tehtävärata lapsille ja lapsenmielisille. Kaikilla reiteillä on myös merkkaus

Puntarin lenkillä juhlitaan myös Kuhmalahden Kisan syysliikuntakauden avausta. Kentällä pääsee tutustumaan kahvakuulailuun ohjatun yhteisharjoituksen muodossa kello 16–16.45. Omaa kuulaa ei välttämättä tarvitse, vaan kentällä on myös lainakuulia käytettävissä.

Ilmoittautuminen Puntarin lenkille alkaa kello 16.45. Lenkin suorittamisen jälkeen osallistujille on järjestäjän tarjoamat mehut ja pullat.