Monsterit ja Kekkonen tulee Pälkäneelle

Kiertue-elokuvateatteri Filmipyörä starttaa syksyn esityksensä elokuvilla Monsterit-yliopistolla ja Kekkonen tulee!.

Monsterit-yliopisto-animaatio on jatkoa vuonna 2011 ilmestyneelle huippusuosion saaneelle Monsterit Oy:lle.

Monsterit-yliopisto on monsterikaksikko Masin ja Taren tarina. Aluksi parivaljakko ei voi lainkaan sietää toisiaan, mutta pikkuhiljaa heistä kasvaa mitä parhaimmat ystävykset. Masin ja Taren äänina kuullaan Antti Pääkköstä ja Jussi Lampea.

Marja Pyykön farssi Kekkonen tulee! sijoittuu 1970-luvun alun Lappiin. Elokuva alkaa siitä, kun Tasavallan Presidentti Urho Kaleva Kekkosen kerrotaan matkallaan piipahtava Allin Baariin. Siitä alkaa Allin valmistautuminen kyläläisten palvovan Kekkosen saapumiseen: on laihdutettava ja saatava baari edustuskelpoiseksi.

Monsterit-yliopisto suomeksi puhuttuna 2D-versiota esitetään Pälkäneen Yhteiskoulun auditoriossa maanantaina 9.9. kello 18.30, tiistaina 10.9. kello 16.30 ja keskiviikkona 11.9. kello 16.30. Kekkonen tulee 10.9. kello 19 ja 11.9. kello 18.30.