Marttojen järjestämä korukurssi palaa

Lämpimänä ja värikkäänä alkanut syksy tuo mukanaan omat hommansa, mutta vastapainoksi myös mukavat harrastukset. Helmikuussa 2011 ensimmäisen kerran pidetty – ja saman tien toivomuksia jatkosta saanut – korukurssi palaa Aitoon Marttojen kurssitarjottimelle.

Kaikille avoimen kurssin vetää jälleen tamperelainen Riikka Santonen. Hän tuo mukanaan mallikappaleita ja kaiken materiaalin, jota voi ostaa suoraan häneltä – kurssille voi tuoda myös omia helmiä. Vuonna 1998 Helmimeri-yrityksensä perustaneella Santosella on alallaan vuosien kokemus.

Kurssilla on loistava mahdollisuus tehdä lempiasuun sopiva korusetti tai kaksi.  Korut viimeistelevät ilmeen ja olemuksen kauniilla tavalla; ne ovat arjen ilo ja juhlan kaunistus.  Itse tehdyt korut ovat myös hyvä lahjaidea vaikkapa jouluna.

Neljän tunnin mittainen kurssi pidetään lauantaina 5.10. Aitoon koulun kotitalousluokassa kello 10 alkaen. Ilmoittautua mukaan voi 2.10. mennessä Sinikka Kyöstille puhelinnumeroon 0504661253 tai Aitoon Marttojen Facebook-sivujen kautta.