Kisa-Eagles kompastui kotonaan

Valkopaitainen Jämsänkosken Ilves pystyi vastaamaan Kisa-Eaglesin fyysiseenkin peliin.

Sarjan kärkiporukoihin mielivä Kangasalan Kisa-Eagles palasi kotikaukaloonsa kahden vieraspeliviikonlopun jälkeen jääkiekon kakkosdivisioonassa. Joukkue isännöi viime viikonloppuna Jämsänkosken Ilvestä ja Kiekko-Ahmaa peräkkäisinä päivinä täysi pistepotti mielessään. Tuntuma kotijäähän tai kotijoukkueen asenne oli kuitenkin hukassa, ja kotkapaidat jätettiin pisteittä molemmissa otteluissa. Synkälle viikonlopulle antoi suuntaa jo J-Ilvestä vastaan käydyn pelin avauserä, jossa Eagles hyytyi 1–4-tappioasemaan. Jämsänkoskelaiset veivät pisteet maalein 4–8, vaikka kotijoukkue hivuttautui vielä toisessa erässä lähelle. Erän lopulla tullut Ilveksen alivoimamaali oli lopulta ratkaiseva.

Sunnuntain ”paikallispelissä” Valkeakosken Kiekko-Ahma oli tarkempi sekä hyökkäys- että puolustuspäässä ja nappasi 1–4-voiton.

Kangasalalaisten kannalta tappiot olivat erityisen harmillisia, sillä ottelut olivat tyystin voitettavissa – molemmat vastustajat olivat aloittaneet kautensa heikosti ja saivat Kangasalan jäähallista vasta kauden toiset voittonsa.

Kisa-Eagles pelaa seuraavan kotiottelunsa 19.10., jolloin vastaan asettuu Karhu HT. Sitä ennen kotkapaidat yrittävät palata voittojen tielle vieraskentällä.

 

Kisa-Eagles heilutti maaliverkkoa ylivoimalla, mutta vastapainoksi lauantainen vierailija iski ratkaisevan niitin alivoimalla vastahyökkäyksen jälkeen.