MLL tarjoaa vilkkaan syksyn pikkuväelle

Herra Heinämäen lato-orkesteri, traktorit, paloautot, nukkeneuvola ja muu pikkuväen suosikkiohjelma juhlisti syyskuussa Sahalahden MLL:n 70-vuotisjuhlia. Kangasalan yhdistys viettää tulevana lauantaina 90-vuotisjuhlia. Myös niiden ohjelma on suunnattu lapsiperheille. Liikuntasali täyttyy kello 10–14 erilaisista puuhapisteistä: tarjolla on pomppulinnoja, pallomeri, rodeohärkä ja erilaisia pelejä. Siina ja Taikaradio -yhtye esiintyy auditoriossa kello 11 ja 12.

MLL:n perhetapahtumat saavat jatkoa marraskuussa. Sunnuntaina 3.11. Kuhmalahden MLL järjestää naamiaiset Pentosalissa ja 20.11. kello 18 Pentti Rasinkangas ja Ohilyönti-orkesteri soittaa Pälkäneellä. Kansainvälisen lasten päivän konsertin Nuijalla järjestävät Pälkäneen MLL ja kunta.

Kuku-leijona (Anna Kulmala) ja Mini (Majka Nurminen) viihdyttivät pikkuväkeä vuoden 2010 Kirkastusjuhlilla. Sunnuntaina 3.11. Mimi ja Kuku saapuvat Kuhmalahden naamiaisten tähdiksi.

Kuhmalahden MLL:n naamiaisten tähdiksi saapuvat telkkarista tutut Mimi ja Kuku. Neljä lastenlevyä julkaissut kaksikko esiintyy Pentosalissa sunnuntaina 3.11. kello 11.

Ovet avautuvat jo tuntia aiemmin, sillä naamiaisten ohjelmassa on lisäksi muun muassa pomppulinna. Paikalta saa myös vesiväritatuointeja, MLL:n tuotteita ja pikkupurtavaa.

Naamiaiset järjestävät Kuhmalahden MLL ja Pohjan koulun vanhempainyhdistys. Paikalle on vapaa pääsy.