Seurakuntatalolla soi entistä kirkkaammin

Virsin, lauluin, psalttarein, harpuin, huiluin, kantelein. – Ei aivan, mutta monin eri tavoin ja soittimin kuitenkin juhlistetaan Pälkäneen seurakuntatalon uusittua äänentoistoa ensi sunnuntaina 27.10. kello 18. Uusimista on suunnittelu jo pari vuotta ja alkusyksystä työ saatiin viimein tehtyä ja laitteet toimintaan.

Caritas esiintyy sunnuntaina konsertissa, jonka tuotto käytetään seurakuntatalon uuteen äänentoistoon.

Monissa yhteisissä tilaisuuksissa onkin jo saatu nauttia parantuneesta tekniikasta ja äänenlaadusta. Entiset vahvistinlaitteet olivat käytössä talon rakentamisesta lähtien ja ajan hampaan jo pahasti nakertamat. Uusien laitteiden hankinta ja asennus hoituivat paikallisten yritysten, Bitsound Oy:n ja Saaris-Sähkön kautta.

Seurakunnan talous on tiukalla ja monesta joudutaan tinkimään. Tämän hankinnan tarpeellisuutta on kuitenkin korostettu niin työntekijöiden, talon käyttäjien kuin musiikinharrastajienkin piirissä.

Seurakuntakodilla kokoontuu myös monenlaisia harrastajaryhmiä varsinaisten tilaisuuksien lisäksi. Asia on koettu niin tärkeäksi, että vapaaehtoisin voimin on päätetty pitää pieni iltakonsertti uusien laitteiden kustannusten peittämiseksi. Siis kunnon vanhan ajan talkoomeininki.

Sunnuntaisessa konsertissa Janne Vesto esittää pienen orkesterin kanssa muun muassa lauluja julkaisemaltaan Pieni Pala taivasta -levyltä. Seurakunnan monista kuoroista mukaan on lupautunut gospelkuoro Caritas, joka oman ohjelmistonsa lisäksi esiintyy yhdessä Aimo Kokkolan kanssa. Kuoroa johtaa Ritva Huomo.

Aimo Kokkola laulaa, soittaa ja juontaa sunnuntaisessa konsertissa.

Aimo Kokkola esittää myös omaa ohjelmistoaan tutulla tavallaan. Lisäksi lauletaan yhdessä. Puheenvuoron käyttää Jari Kemppainen.

Ovelta myytävistä ohjelmista kertyvät tulot menevät lyhentämättömänä äänentoistolaitteiden kustannuksiin.

Luvassa on monipuolinen ja lämminhenkinen ilta paikallisin voimin järjestettynä yhteiseksi hyväksi. Konsertti kestää noin tunnin ja vartin.