Aitoon koulun persoonalliset leikkivälineet

Kirjoittaja ei ole täysin tyytyväinen Aitoon koululle pitkään odoteltuihin leikkivälineisiin.

Kuten kuvasta näkyy, Aitoon koulun pihaan on vuosien odotusten jälkeen saatu uusi leikkiväline. Äkkiä katsottuna väline ei näytä ihan tutulta, mutta kyllähän siinä kaikki leikkiin tarvittava on: kosolti kiipeilyä helpottavia askelmia ja tarttumapintoja, korkealle kurottuva huippu ja paljon muuta vapaaseen luovaan leikkiin rohkaisevaa.

Moni on kuitenkin ihmetellyt, että arvokas turvahiekka (kuvan takaosassa) ja tämä moniosainen leikkiväline (kiipeilyteline?) ovat sijoitettuna hajautetusti. Äkkiä voisi kuvitella, että turvahiekka voisi pehmentää leikkivälineeltä putoamista paremmin, jos se olisi välineen ympärillä. No, ehkäpä hiekka sieltä sateiden myötä levittyy leikkivälineenkin suuntaan, hyvää vauhtia turvahiekkakasa ainakin on viikkojen kuluessa alkanut jo hajota.

Suurkiitos kunnalle tästä mainiosta vempaimesta ja arvokkaasta turvahiekasta!

Aitoon isukki