Sappee Ski Days: Talven nousut voi jakaa helposti Facebookissa

Hissilippu kirjaa nousut nettiin

Sappeen hissilippujärjestelmä on päivitetty täksi talveksi. Samalla käyttöön otetaan uusi palvelu: kun laskettelija syöttää hissilipusta löytyvän koodin Sappeen nettisivuilta löytyvään Ski Days -järjestelmään, pääsee seuraamaan automaattisesti päivittyvää laskettelupäiväkirjaa.

Sappee Ski Days kirjaa talven kaikki hissinousut talteen. Halutessaan saldonsa voi jakaa vaikka Facebook-ystäville – tyyliin 31 nousua tänään.

– Sen tietää, että tällainen mahdollisuus poikii heti kilpailua määrätyntyyppisten harrastajien kesken. Myös Sappee voi järjestää joitain kisoja ja arvontoja Ski Days-järjestelmään kirjautuneiden kesken, rinnetoiminnanjohtaja Kosti Puurunen suunnittelee.

Sappee Ski Days -järjestelmään voi kirjautua kausikortilla sekä päivä- ja tuntilipulla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?