Sappeen kaksi joulua

Sappeessa vietetään edellisvuosien tapaan kaksi joulua. Kun suomalaiset palailevat joulunpyhien jälkeen arkeen, venäläiset täyttävät matkailualueen mökit ja hotellihuoneet.

Päättyvän vuoden viimeisen ja alkavan vuoden ensimmäisen viikon majoituskapasiteetti myydään kokonaan venäläisturisteille. Pääosin Sappeeseen saapuu perheitä, joista monille paikka on tuttu jo edellisvuosilta.

– Tänä vuonna uudenvuoden viikko vaikuttaa suositummalta kuin loppiaisviikko. Vapaapäivät ilmeisesti sattuvat Venäjällä niin, että työ alkavat edellisvuotta aiemmin Sappeen markkinointipäällikkö Juha Marjanen sanoo.

Ennen laskettelukautta ja joulupyhiä Sappeeseen suuntaavat myös monet firma- ja kaveriporukat. Viikonloppuisin Huipun bändit tuovat vieraita etenkin huoneistohotelliin.

Sappeen majoitustarjous kannustaa varaamaan mökit ja hotellihuoneet jo ennen laskettelukautta. Marraskuun puoliväliin mennessä varatun majoitusviikon saa viiden päivän hinnalla. Kolmen päivän majoitus myydään 15.11. saakka kahden päivän hinnalla.

Tarjoushintaiset majoituspaketit voi käyttää milloin tahansa paitsi eteläisen Suomen hiihtolomaviikolla helmikuun puolivälissä. Myös joulun ja uudenvuoden ajaksi majoituspaketit myydään eri hintaan.

– Sen sijaan Hämeen hiihtolomaviikoksi majoituksen saa edullisemmin, kun varauksen tekee marraskuun puoliväliin mennessä, Marjanen sanoo.