Vuoden retkikohde vielä haussa

Vuoden Retkikohde 2014 -kilpailu on käynnistynyt ehdokasasettelulla.  Tämän vuoden kilpailun teemana ovat retkeilyreitit. Ehdolle voi asettaa minkä tahansa luontoretkeilyreitin, jonka pituus on vähintään 20 kilometriä ja jonka varrella on maastoyöpymismahdollisuus. Ehdotuksia Suomen parhaaksi retkikohteeksi voi jättää kuka tahansa retkeilystä ja ulkoilusta kiinnostunut osoitteessa www.goexpo.fi.

Yksi henkilö voi ehdottaa kilpailuun useampaakin retkikohdetta. Ehdokasasettelu päättyy maanantaina 2. joulukuuta.

Retkeilyalan ammattilaisista koostuva raati valitsee ehdokkaiden joukosta kymmenen finalistia. Kohteiden arvioinnissa raati painottaa muun muassa reittikokonaisuuden toimivuutta, retkeilijöille suunnattuja palveluita ja viimeaikaisia reitin kehityshankkeita. Kymmenen finalistin joukosta valitaan voittaja internetin yleisöäänestyksessä.