SB Luja kohenteli asemiaan

Salibandyn kolmosdivisioonakautensa kangerrellen aloittanut SB Luja voitti lauantaina molemmat ottelunsa ja nousi tasaisen lohkonsa keskikastiin.

Luja-Lukko Areenan ensimmäisessä kotiturnauksessa kohdattiin Wings ja Jäähovi. Päivän avausvastustaja Wings tarjoili Lujalle karvasta kalkkia kauden avausottelussa: Wings nousi silloin loppuhetkillä tasoihin ja iski voittomaalin viimeisellä sekunnilla.

Lauantaisessa ottelussa kotijoukkue luuli ottaneensa vierailta nopeasti luulot pois. Luja siirtyi reilussa viidessä minuutissa 4–0 johtoon. Pieni passiivisuus puolustuspäässä ja pari harhasyöttöä sytyttivät kamppailun uudelleen eloon: vastustaja nousi toisessa erässä jo maalin päähän.

Lujan tehomies Jarkko Ottman (2+3) teki päätöserässä kaksi tärkeää maalia ja vei isännät ratkaisevaan 7–4 johtoon. Janne Ilomäki (3+1) ja Aki Lindholm (2+1) kaunistelivat vielä viime minuuteilla loppulukemiksi 9–4.

Päivän toisessa ottelussa pelailtiin 17–7 voitto vahvasti vajaamiehisestä Jäähovista. Ahkerimmin tehotilastojaan kohensivat Joni ja Tomi Haataja (4+1), Jarmo Jussila (3+1), Juha Niutanen (2+1), Aki Lindholm, Jarkko Ottmann ja Miika Tuomioja (1+2).