Pikkujouluilua Honkalassa

Patajätkä soittaa Honkala pikkujouluissa itsenäisyyspäivän aattona.

Itsenäisyyspäivän aattoa juhlistetaan Aitoon Honkalan pubissa torstaina 5.12. pikkujouluisella teemalla. Tarjonnasta voi valita mieltymystensä mukaan ruokapainotteisen tai biletyspitoisemman vaihtoehdon.

Pöydät on lastattu notkolleen herkullisia jouluisia ruokia, joiden nautiskelu alkaa kello 19. Kinkkujen, kalojen ja laatikoiden päälle hörpätään kunnon kakkukahvit.

Pitopöytään oikeuttavia illalliskortteja on varattavissa ennakkoon 3.12. saakka Kari Keinolta (0400 657 700 / kari.keino@aitoo.fi), Jarmo Saloselta (045 1185 211 / jarmo.salonen@aitoo.fi) tai Hannu Järviseltä (0400 408 189 / hannu.jarvinen@stuk.fi). Kortteja myydään myös Aitoon Siwassa.

Varsinainen biletysosio starttaa kello 21. Juhlintaa vauhdittaa mainio bilebändi Patajätkä, jonka repertuaarista löytyy sekä rautalankahenkistä tanssijalan notkistajaa että rokimpaa meininkiä. Bändi löytyy myös facebookista ja kotisivuiltaan www.patajatkayhtye.fi.

Ohjelmassa on myös J. Hyökin vetämä jouluinen tietovisa. Ovelta saa lippuja, muttei illalliskortteja.