Kangasalan Yrittäjien syyskokous teki jäsenvalintoja

Kangasalan Yrittäjät ry kokoontui jokavuotiseen syyskokoukseensa torstaina 21. marraskuuta Tredun Kangasalan toimipisteellä. Uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2014 valittiin Eevaliisa Pentti. Kokonaan uusina jäseninä yhdistyksen hallituksessa aloittavat Anitta Haataja, Minna Pajula, Niko Paulanne ja Heli Suppula. Muina jäseninä jatkavat Tuija Alakalhunmaa, Frans Hildén, Mika Liikka, Juha Läärä, Satu Pasanen, Miia Pirinen, Urmas Tiits, Tuija Vuohtoniemi sekä hallituksen ulkojäsenenä Kangasalan kunnan elinkeinojohtaja Lasse Silván.

Kangasalan Yrittäjien edustajina Pirkanmaan Yrittäjien kokouksissa toimivat kaudella 2013-2014 puheenjohtaja Eevaliisa Pentti, Jukka Viitala, Anne Järvinen, Tuija Vuohtoniemi, Antti Pyykkönen sekä tammikuussa valittava paikallisyhdistyksen varapuheenjohtaja. Varaedustajiksi valittiin Mika Liikka ja Tuija Alakalhunmaa.