LP Kangasala uusi cup-voittonsa

LP Kangasala juhlii Suomen cupin naisten finaalin voittoa. Joukkue kaatoi lauantaina Salon LP Viestin, joka taipui kangasalalaisille myös viime vuoden cup-finaalissa. LP uusi cup-mestaruutensa häikäisevästi suoraan kolmessa erässä 3–0 (25–23, 25–16, 25–19).

LP Viesti ei ollut ennen finaalia jäänyt tällä kaudella yhdessäkään pelissä vaille erävoittoa ja hävinnyt vain kertaalleen koko kauden aikana. Kangasalalaiset ottivatkin makeaan paikkaan revanssin aiemmin kaudella kärsimilleen kahdelle liigatappiolle Viestiä vastaan. Salolaisjoukkue oli finaalissa nyt kymmenennen kerran peräkkäin, ja ennen viime vuotta joukkue ehti voittaa cupin viidesti peräkkäin.

Tasaisen vahvasti esiintyneen LP Kangasalan tehopelaajia olivat Nicole Koolhaas, Roslandy Acosta, Hanna Salomäki ja Kayla Jeter.

Voiton myötä LP Kangasala pääsee ensi kaudellakin mukaan europeleihin.