Kyläteatteria herätellään Ruususen unesta

Rautajärven kyläteatteri on päässyt nukahtamaan Ruususen uneen, mutta nyt kylällä on tarkoitus saada uljaita prinssejä ja prinsessoja herättämään se uudelleen kukoistukseensa. Kaikkien, joita vähänkään kiinnostaa näytteleminen, toivotaan kerääntyvän Kahvila-ravintola Elotähkään ystävänpäivänä perjantaina 14.2. kello 18.

Kyläteatterin näytelmä valitaan yhdessä sen mukaan, millaista väkeä saadaan kokoon. Niinpä joukkoon ovat tervetulleita myös lapset ja nuoret – ja mukaan voi lähteä vaikka puvustusväen tueksi, jos ei heti arvaa hypätä päärooliin. Osallistujilta vaaditaan vain sitoutumista harjoituksiin, tilalle luvataan antaa hauskoja hetkiä.

Kello 18 alkavassa kokoontumisessa kyläteatteri tarjoaa mukaan lähteville pullat.

Kyläteatterin käynnistämiseen liittyvissä mieltä askarruttavissa asioissa voi myös olla yhteyksissä Päivi Härkälään 040-5150643.