Haluaisitko sinä palkata lastenhoitajan kotiisi?

Mannerheimin lastensuojeluliiton Pälkäneen ja Luopioisten yhdistykset kartoittavat pälkäneläisperheiden kiinnostusta MLL:n välittämää tilapäistä lastenhoitoapua kohtaan. Aiheesta on luotu internet-kysely, johon yhdistykset toivovat mahdollisimman paljon vastauksia.

Kysely löytyy osoitteesta http://www.kyselynetti.com/s/a239b2c, ja vastausaikaa on 12.3.2014 asti.

Lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen tarpeeseen, kun esimerkiksi lapsi, vanhemmat tai vakituinen hoitaja sairastuvat vanhemmat ovat työmatkalla, kokouksessa, opiskelemassa tai             vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä.

MLL:n hoitajavälitys auttaa perheitä löytämään sopivan hoitajan. Hoitajan voi tilata internetin kautta tai soittamalla alueen hoitajavälitykseen. Kaikki MLL:n välttämät hoitajat ovat 16 vuotta täyttäneitä ja suorittaneet MLL:n lastenhoitokurssin. Sopivan hoitajan löydyttyä perhe toimii hoitajan työnantajana ja vastaa työnantajan velvoitteista.

Hoitajalle maksetaan 8,20 euron tuntipalkkaa.

Lisätietoja palvelusta löytyy MLL:n nettisivuilta: http://www.mll.fi/vanhempainnetti/lastenhoito/