Puhetta merkittävistä pienistä asioista

Hoitamaton haava jalkapohjassa voi johtaa jalan amputaatioon, joten Taysin osastonylilääkäri Jorma Lahtela puhuu syystäkin jalkojenhoidon omahoidon tärkeydestä Voi hyvin -hankkeen yleisöluennolla tämän viikon keskiviikkona. Erityisesti jalkojen hoitoon tulisi kiinnittää huomiota diabeetikoiden, joilla tuntoaisti sairauden myötä kärsii.

Pian päättyvän Voi hyvin -hankkeen tiimoilta pidetään helmikuussa myös kaksi muuta luentotilaisuutta. Apteekkari Mikko Unkila uusii Pälkäneen apteekilla esityksensä monille tuntemattomista ja arvaamattomistakin lääkeyhteisvaikutuksista. Ikäpisteessä Pälkäneen Pirtillä tiistaina 18.2. kello 11 puhuva Unkila käsittelee myös luontaistuotteiden vaikutuksia lääkkeisiin.

Keskiviikkona 19.2. johtava ylihammaslääkäri Pirkko Koskela puhuu Aitoon Honkalassa hampaiden ja suun hoidosta ja hoitamattomuudesta – asioista, jotka vaikuttavat hampaiden kestävyyteen läpi elämän. Koskela kertoo myös, millaisia ongelmia suun hoitamattomuus voi tuoda. Koskelan, kuten Jorma Lahtelankin, luento alkaa kello 18. Ne toteutetaan yhdessä Valkeakoski-opiston kanssa.