Loistava konsertti kotiovelle tuotuna

Pälkäneen virolaisen Pilistveren ystävyysseurakunnan kuoronjohtaja Ele Millistfer esittää Tampereen Teatterin Les Misérables -musikaalissa Fantinen roolia. Sunnuntaina hän konsertoi Pälkäneen seurakuntatalolla.
Suomen ja Kanadan jääkiekkopelistä huolimatta konserttiin lähteneet eivät pettyneet: Ele Millistfer järjesti Pälkäneen seurakuntatalolle ainutlaatuisen illan

”Mahtavaa! Upeaa! Loistava konsertti kotiovelle tuotuna! Tällaista tässä, Pälkäneellä!”

Ylisanoja ei säästelty, kun seurakuntatalon eteisessä käytiin tunnelmia läpi. Ele Millistferin konsertti oli juuri päättynyt, mukana ollut väki oli saanut elämyksen, jota oli vaikea edes sanoin kuvata.

Konsertissa kuultiin Elen omia sävellyksiä, virolaisia sävelmiä ja musikaalikappaleita.

Ele kertoi olevansa sydämeltään juuri musikaalilaulaja ja se näkyi. Tulkinnat muun muassa Cabareesta, Jesus Christ Superstarista ja Les Misérablesista olivat huikeita ja äänen käytön taitavuus tuli niissä parhaiten esille.

Elen äiti Ülla Millistfer säesti tytärtään ja konsertin jälkeen seurakunnan flyygelistä ei taatusti löytynyt hitustakaan pölyä. Viron kansallisoopperan konserttimestarin sormet tanssivat koskettimilla taituroiden Elen loistavan äänen kanssa kokonaisuuden, joka kosketti varmasti jokaista paikalla ollutta. Kokemuksen jakoi 69 kuulijaa.

Eleä voi kuulla vielä huhtikuun loppuun Tampereen Teatterissa Les Misérablesin Fantinena. Ystävyysseurakuntamme Pilistveren nuoret ovat varmasti onnellisia ja ylpeitä kuoronjohtajastaan. Mekin saamme olla onnellisia ja ylpeitä, että taitavat äiti ja tytär Millistfer esiintyivät juuri meille ja juuri Pälkäneellä.

Kirsi Urkko

Viron kansallisoopperan konserttimestari Ülla Millistfer säesti tytärtään Ele Millistferiä Pälkäneen seurakuntatalon konsertissa.

Kommentointi on suljettu.