Kisa-Eagles aloittaa pudotuspelit

Tuskin on Suomen jääkiekkomaajoukkueen olympiataipaleen jatko ehtinyt keskiviikkona ratketa, kun Kangasalan Kisa-Eagles aloittaa omat kohtalonpelinsä jääkiekon kakkosdivisioonassa. Joukkue pelaa ensimmäisen pudotuspeliottelunsa Pirkkalan Pingviinejä vastaan keskiviikkoiltana Pirkkalassa. Jatkopeleihin saa raivattua tiensä kahdella voitolla.

Lähtökohdat pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle ovat Kisa-Eaglesille kimurantit. Joukkue selvitti tiensä pudotuspeleihin sijoittumalla runkosarjassa kahdeksanneksi, ja vastustaja Pingviinit puolestaan lähtee jatkopeleihin runkosarjan ykkösenä. Joukkueet kohtasivat sarjassa kolmesti: viimeksi tasaisessa sekä tasokkaassa joulukuisessa tuplakierroksessa molemmat saalistivat yhden voiton numeroin 5–4. Lisäuskoa menestysmahdollisuuksille kangasalalaisille antaa kauden alussa napattu selkeä 9–0-voitto, mutta toisaalta Eaglesilla on ollut vaikeuksia saada itsestään paras irti eikä loistokkaisiin otteisiin ole päästy kuin ajoittain, myös otteluiden sisällä.

Kisa-Eagles päätti runkosarjan kahteen peräkkäiseen voittoon KPK:sta. Näitä voittoja edelsi kaksi tappiota, joita ennen kotkapaidat kuitenkin lensivät neljän pelin voittoputkessa. Pingviinit kompastelivat sarjan loppumetreillä ja hävisivät kolme viimeisistä viidestä ottelustaan.

Pudotuspelisarjan toinen ottelu pelataan Eaglesin isännöimänä Kangasalan jäähallissa lauantaina kello 17. Mahdollinen kolmas peli on edessä sunnuntaina Pirkkalassa.