Talvikarnevaali Kuhmalahdella

 

Talven selkä taittuu ja iloisen kevään odottelu alkaa. On laskiaisen aika. Ennen aikaan se tiesi monenlaista hupia kylien väelle, pääasiassaulkoilmahuveja.  Mäenlasku oli tärkeässä osassa ja pitkien pellavien kasvamista hurraa huudoin siinä ohessa toivottiin. Se oli eräänlaista karnevaalitunnelmaa pohjoisiin olosuhteisiin sovellettuna.

Ensi sunnuntaina 2.3. Kuhmalahdella Pentosalissa on sisätiloissa  iloisissa merkeissä tarjolla nähtävää ja kuultavaa koko perheelle. Päivän kolmeen osioon voi osallistua jokaiseen, tai  sitten itselleen mieluisiin tapahtumaosuuksiin. Kello 11 alkaa nuorekas Popmessu, kello 12 on keittolounasta tarjolla. kello 13 aloitetaan ohjelmaosuus jossa meille esiintyy viihdetaiteilija Juha Vartiainenja Nukketeatteri Hupilainen ”Peukalo-Liisa”-näytelmän kera. Spr-infoa on tarjolla, samoin yhteisvastuukeräyksen arpajaiset. Päivän tilaisuuksiin kaikki ovat tervetulleita ja ohjelmaosuuteen on vapaa pääsy.

Yhteisöllisyyden ja iloisen yhdessä tekemisen merkeissä ovat päivää rakentamassa Punaisen Ristin Kuhmalahden osasto, Kappeliseurakunta, Mall:in osasto, LC-Kuhmalahti sekä taustatukena Lähitapiola.