Tähteydestä luopunut Joel Hallikainen konsertoi Luopioisten kirkossa

 

Joel Hallikaisen suosituissa gospelkonserteissa on käynyt yli 300 000 kuulijaa.  Yhteisvastuu-keräykseen prosenttiperiaatteella jo kymmenen vuotta osallistunut taiteilija on hieman yllättynyt suosiostaan.

– Niin, ajatella, että kaikki tämä on tapahtunut tavallaan hiljaisuudessa. Vailla repiviä otsikoita ja levotonta tv- elämää. Annan sille valtavasti arvoa, sillä se kertoo siitä, että asia jolla olen, koskettaa monia meistä. Etsin rakkautta ja merkitystä elämälle. Enkä olekaan yksin.

Hallikaisella kesti 40 vuotta astua kirkon kynnyksen yli.

— Se oli iso askel minulle, ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Ajassamme on niin paljon rikkinäistä. Haluaisinkin kutsua konserttiani Keidas ja lepohetkeksi, Hallikainen sanoo.

 

Huikea menestys

Joel Hallikainen on saavuttanut suomalaisessa viihteessä paljon. Emmoja, Telviksiä, kulta-, platina-, triplaplatina- levyjä. Mitä vielä voisi tavoitella?

– Annan arvoa tunnustuksille joita olen yleisöltä työstäni saanut. Tehdessäni lähes kymmenen vuotta TV:n Tuttu Juttu-showta minusta tuli kaikkialla tunnettu julkkis. Mukanani seurasi aina turvamies. Olihan se aika hurjaa elämää.

Sitten tuli aika, jolloin showmiehen oli pakko pysähtyä.

– Olin koti-isä ja opettelin uudelleen elämään arkea. Luovuin tähteydestä ja aloin tavoitella sitä kodissani.  Suurin saavutukseni on se että perheeni on vielä kasassa, vaikka helppoa se ei aina ole ollut. Tästä puhun ja laulan konserteissani.

 

 

Joel Hallikainen “Kahdet askeleet” -gospelkonsertti Luopioisten kirkossa lauantaina 15.3. kello 16.00