Taidepappilan kesä on eläinten

Kuhmalahden Taidepappilan ensi kesän näyttely ”Eläimellistä menoa” rakentuu eläinteeman ympärille. Näyttelyssä on esillä maalauksia, grafiikkaa, veistoksia sekä tilateoksia. Kesäkuussa aukeava näyttely on jo 43:s laatuaan.

20.7. Taidepappilassa vietetään Rakkaudesta eläimiin -päivää.  Tuolloin Pappilassa on ohjelmaa erityisesti lapsiperheille. Kello13–15 Pappilan saleissa on taiteilijoita paikalla kertomassa teoksistaan sekä suhteestaan eläimiin. Ohjelmassa on luovaa työskentelyä lasten kanssa, esimerkiksi Teemu Luoto opastaa lapsia savieläimien tekemisessä.

Lapsivierailijat voivat ottaa mukaansa omat pehmoeläimensä, ja kello 14 järjestetään leikkimielinen pehmoeläinnäyttely, jossa kuvataiteilija tuomari  valitsee näyttelyn kolme kauneinta pehmoeläintä. Voittajille on luvassa palkinnot. Pappilan pihapiirissä voivat vierailijat myös valokuvata itseään eläinteosten ympäröimänä.

Ensi kesän taiteilijoita ovat: Paula Blåfield, Samuli Heimonen, Outi Heiskanen & Janne Laine, Katja Härkki, Anssi Kasitonni, Elina Kujansuu, Teemu Luoto, Kimmo Pyykkö,  Jenni Tieaho, Jukka Tuominen, Ilkka Virtanen ja Magdalena Åberg.

Näyttelyn kuraattoreina toimivat Teemu Luoto ja Jukka Tuominen.

 

Kuhmalahden Taidepappilalla ”Eläimellistä menoa” 28.6. – 10.8. 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?