Kesäksi on tarjolla noin 30 tonttivaihtoehtoa

Kesäpäivän pitäjästä omakotitonttia haaveleiville on Kangasalan kunnan puolesta tarjolla tällä hetkellä kolmisenkymmentä tonttivaihtoehtoa.

Kangasalan kunnan omakotitontteja on juuri nyt saatavissa Pikonlinnan, Ruutanan, Sahalahden ja Kuhmalahden alueelta.

Myynnissä olevat tontit sijaitsevat Ruutanassa Jussilantiellä, Lakotiellä ja Savikontiellä, Pikonlinnassa Lukkolankadulla, Haavelinnan alueella Kuhmalahden kirkonkylässä sekä Sahalahdella Mertakujalla ja Sirkantiellä sekä Paatialantien/Haavikontien alueella.

Kangasalan kunnan nettisivuilta löytyy havainnollinen esite tonttien sijainnista, koosta, rakennusoikeudesta ja hinnoista sekä ohjeellinen maininta siitä, minkälaisen talon millekin tontille saa rakentaa. Varatut tontit on merkitty punaisella rastilla.

Varaukset ja rakentamisohjeet kannattaa tarkastaa kaavasta.

Paikkatiedonkäsittelijä Johanna S. Leinonen kertoo, että tänä keväänä kunta ei järjestä erillishakua minkään alueen tonteille. Erillishakuja suunnitellaan sen sijaan syksyksi ja mahdollisesti ensi kevääksi.

Syksyllä myyntiin on tulossa 27 tonttia Asemantien tuntumassa sijaitsevalta Kortekummun alueelta Kruunupääntien varresta. Ensi keväänä suunnitelmissa on laittaa myyntiin 31 tonttia viereisen Hirvikummuntien varresta.