Lavrenchukin perhe konsertoi Kangasalan kirkossa

Kangasalan kirkossa järjestetään perhekonsertti sunnuntaina 6. huhtikuuta kello 18.00 alkaen. Tilaisuudessa esiintyy Lavrenchukin musiikkiperhe, joka asuu ja työskentelee Suomessa. Perheeseen kuuluu vanhemmat ja kuusi lasta. Kolme vanhinta lasta ovat mukana esiintymässä konsertissa. Konsertti välittää ihmisille rauhaa ja iloa hengellisen ja klassisen musiikin välityksellä.

Lavrenchukien perhe muutti Suomeen keväällä 2007. He asuvat Pohjois-Karjalassa Liperin kirkonkylässä. perheen isä Igor on ammatiltaan harmonikkataiteilija ja kapellimestari. Äiti Svetlana on konserttipianisti ja kuoronjohtaja. Musiikki on alusta saakka ollut vahvasti mukana myös perheen lasten elämässä.

Esikoinen Seva, joka itsekin on jo ammattimuusikko, soittaa konserteissa paitsi trumpettia, myös juontaa konsertteja. Tyttäret, Anastasia ja Alona laulavat, sekä soittavat kumpikin omia instrumenttejaan, pianoa ja viulua. Svyatoslav-poika soittaa  rumpuja.

Lavrenchukin perhe uudistaa kaiken aikaa ohjelmistoaan, mutta teema pysyy aina samana, hengellisenä.  Laaja ohjelmisto antaa perheelle mahdollisuuden valita konsertteihin erilaisia kokoonpanoja ja myös soolokappaleita. Konsertin ohjelmaan kuuluu klassista ja heprealaista musiikkia sekä uusia hengellisiä lauluja lahjaksi Suomelle Lavrenchukin perheeltä.