Nuoret tähdet loistivat Sariolassa

Monivuotinen keväinen perinne, koulujen vanhempainyhdistyksen järjestämä oppilaskonsertti oli tänä vuonna paitsi esiintyjälistaltaan tyttöpainotteinen myös tyylikirjoltaan edellisvuosia monipuolisempi. Sekä esiintyjiä että katsojia riitti Sariolan koululla enemmän kuin viime vuonna, mikä toi jo marraskuussa mukaan ilmoittautuneille esiintyjille lisäpotkua esityksiin.

– Olemme näillä tilaisuuksilla halunneet tarjota koululaisille mahdollisuuden esiintyä. Joitakin jännitti vähän enemmän kuin toisia, mutta kaikki esitykset menivät silti erittäin hyvin, sanoo vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Jussi Ahoniemi tyytyväisenä.

Konsertti keräsi auditorion täyteen nuorison ja kulttuurin ystäviä ja lavan täyteen rohkeita esiintyjiä. Pääosan illassa veivät viulutaiteilijat. Chilipippureiden viuluryhmää seurasivat Martta Holma ja Iida Saarinen, joka palasi lavalle vielä Reetta Kososen kanssa mukanaan vievässä konsertossa. Lisäksi viulunsoittoa tarjosi Trioli-kuoroa seurannut Anni Kantola.

 Tanssin maailmaan johdattivat balettia tanssinut Laura Lahtonen ja Dancing Queens -ryhmä melkeinpä hypnoottisella esityksellään.

Ilta päätettiin elävän musiikin merkeissä. Ella Aakkula esitti kappaleen Rakkauden haudalla ja Mona Sainio sekä Johannes Myllö näyttivät yleisölle pianonsoiton mallia. Myllö jatkoi oman esityksensä jälkeen koskettimien äärellä yhdessä bassoa soittaneen Elli Kykkäsen ja rumpuja takoneen Viljo Vuorisen seurana. Kolmikko soitti svengaavan version Henry Mancinin Vaaleanpunaisesta pantterista.

Eeva Hännisen, Nea Rasisen, Meri Saranpään ja Reeta Tassbergin bändi tempaisi loppuun yleisön rytmikkään taputuksen säestämän kappaleen The world is ugly. Ja vaikka lumimyrskyn kourissa värjötelleessä ulkomaailmassa niin ehkä olikin, Sariolan auditoriossa maailma näyttäytyi varsin kauniina.