Rohkaisu ja innostaminen kantavat

Matti Mäkinen saapuu sunnuntaina Matkahuoltoillan vieraaksi Pälkäneen seurakuntatalolle.

Tamperelainen Matti Mäkinen Kansan Raamattuseurasta saapuu sunnuntaina vieraaksi, kun Pälkäneen seurakuntatalolla vietetään Matkahuoltoiltaa. 6.4. kello 18 alkavan illan aiheena on Jumala puhuu – kuulenko?

Illassa lauletaan uuden Viisikielisen laulukirjan lauluja. Mukana ovat myös Jari Kemppainen ja Kaija Aittokumpu.

Matti Mäkinen on monella tapaa luova: musiikki, piirtäminen ja käden taidot ovat lähellä hänen sydäntään.

Matti Mäkinen on toiminut yli kaksikymmentä vuotta seurakunnan nuorisotyössä. Viime vuodet hän on työskennellyt nuorten aikuisten parissa.

Ennen Kansan Raamattuseuraan siirtymistään hän vastasi Tampereen keskustan seurakuntien nuorten aikuisten yhteisöstä, Voimalasta. Tuolloin Matti sai oppia tuntemaan uutta sukupolvea, jossa on kirkon tulevaisuus – sellaisia nuoria vahvoja kristittyjä, jotka ovat valmiita antamaan ajastaan ja energiastaan seurakunnan hyväksi. Voimala-työn aikana Matti sai kasvaa kohti uusia ajatuksia toimivasta ja varustavasta seurakunnasta.

Mäkinen on monella tapaa luova: musiikki, piirtäminen ja käden taidot ovat lähellä hänen sydäntään. Muutama vuosi sitten Mäkinen kertoo saaneensa kutsun keskittyä enemmän opettamiseen. Hän haluaa rohkaista erityisesti seurakunnan työntekijöitä ja maallikoita löytämään oman paikkansa ja kuulemaan Jumalan äänen elämän valinnoissa ja arjen pyörityksessä.