Palikkamiehet tulevat Pälkäneelle

Emmetillä, Batmanilla ja muulla lego-väellä on elokuvassaan välillä tiukat paikat…

Lego-ukko Emmet joutuu melkoiseen seikkailuun, kun häntä erehdytään luulemaan maailmanpelastajaksi – vaikka hän omasta mielestään onkin maailman tavallisin Lego-ukko. Siitä huolimatta hänen harteilleen sälytetään vaarallisen tyrannin pysäyttäminen, mutta onneksi Emmetille löytyy apujoukkoja.

Erityisesti nuoren polven pitkään odottama Lego-animaatio sai ensi-iltansa tänä keväänä, ja Pälkäneellä elokuva nähdään osana kiertue-elokuvateatteri Filmipyörän huhtikuun ohjelmistoa. Lego-elokuva pyörii Pälkäneen teatterilla sunnuntaina 13. huhtikuuta kello 16 ja maanantaina 14.4. kello 16.30.

Suomenkielisen version ääninä kuullaan muun muassa Riku Niemistä, Iina Kuustosta, Antti LJ Pääkköstä, Santeri Kinnusta sekä Batmania esittävää Carl-Kristian Rundmania ja Teräsmiehelle äänensä antavaa Pete Parkkosta.

 

Aikuisemmalle yleisölle

Disney-elokuva ”Maija Poppasen” taustaa avataan puolestaan Tom Hanksin ja Emma Thompsonin tähdittämässä elokuvassa Saving Mr. Banks. Hanks esittää elokuvassa Walt Disneyä, joka lupaa tyttärilleen värkätä elokuvan lasten lempikirjasta, P.L. Traversin Maija Poppasesta. Thompsonin esittämä Travers ei kuitenkaan halua niin vain antaa hahmoaan Hollywoodin nielaistavaksi.

Tom Hanks ja Emma Thompson ovat Walt Disney ja kirjailija P.L. Travers elokuvassa Saving Mr. Banks.

Thompsonin ja Hanksin lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Kathy Baker ja Colin Farrell. Lego-elokuvan tavoin Saving Mr. Banks esitetään Pälkäneellä sunnuntaina ja maanantaina.

Lauantaina ja tiistaina yhteiskoulun auditoriossa nähdään kymmenen Oscar-ehdokkuutta kerännyt ja kolme Golden Globe -palkintoakin pokannut American Hustle. FBI:n ja mafian välikäteen jäävästä huijariparista kertovan draaman pääosissa ovat Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence ja Jeremy Renner.

American Hustle -elokuvassa soppaa sekoittavat Jennifer Lawrence, Elisabeth Rohm, Christian Bale ja Jeremy Renner.