Italialaiset vetävät ilmaisen luontoaiheisen taidekurssin

 

Italialaiset taiteilijat Alessandro Troisi ja Iole Eulalia Rosa pitävät ilmaisen luontoaiheisen taidekurssin aloittelijoille Kangasalla.

Luontoaiheista kiinnostuneilla maalauksen ja piirustuksen harrastajille on tarjolla ilmainen taidekurssi ensi kertaa 4.5. Kangasalan Pohtiolammella.

Italialaisten taiteilijoiden Alessandro Troisin ja Iole Eulalia Rosan luontoaiheinen taidenäyttely aukeaa 4.5. Sääksikeskuksessa Kangasalan Pohtiolammella. He ovat lupautuneet myös pitämään ilmaisen taidekurssin Sääksisäätiön tukema.

 

Sopii aloittelijoille

Luontoaiheinen taidekurssi pidetään 4.5. (tulkkaus) ja 5.5. Se on tarkoitettu niin aloittelijoille kuin harrastajille ja mikä parasta, se on ilmainen.

– Käytettävät tekniikat ovat piirustus, vesiväri ja öljyväri. Omat taiteilija- ja piirustusvälineet tulee olla omasta takaa. Kurssilla on tulkkaus suomeksi, kertoo kurssin puuhamies Jorma Yrjölä.

Vaikka kurssilla on luonnon keskellä, on siellä hyvät puitteet harrastaa.

– Hyvällä säällä piirrämme ja maalaamme ulkona, mutta sateen sattuessa mahdumme Sääksikeskuksen tiloihin, jossa on mahdollisuus edulliseen ruokailuun.

 

Pohtiolammella luontoaiheita

Kangasalan Pohtiolampi tarjoaa paljon katsottavaa ja kuvattavaa niin taideharrastajille kuin valokuvaajille.

– Kauniit pelto- ja joenvarsimaisemat metsäsaarekkeineen ovat aina kiinnostaneet taiteilijoita. Näitä tarjoaa Kangasalan kauniit maisemat, sanoo Yrjölä.

– Pohtiolammen erikoisuus on kala-altaalle saalistamaan saapuvat sääkset, joiden syöksyjä voimme ihailla.

Kurssista saa lisätietoja internetistä osoitteesta www.saaksikeskus.com. Lisätietoja ja ilmoittautumiset kurssille Jorma Yrjölä, puh. 040-8285 792, info@pronatura.fi.