Cheek ja Vartiainen kirkastavat Aitoon kesässä

 Aitoon Kirkastusjuhlien esiintyjälista on täydentynyt kovilla kotimaisilla kärkinimillä. 

Viime vuonna todellisen suurryntäyksen Aitooseen aiheuttanut Cheek nousee Aitoon festarilavalle tänä vuonna sunnuntaina.

Naisartistien kärkikaartia edustaa puolestaan syksyllä uuden levyn julkaissut popkuningatar Jenni Vartiainen, jonka edellisestä Kirkastusjuhla-visiitistä on ehtinyt vierähtää jo muutama vuosi.

Cheekin ja Vartiaisen lisäksi Kirkastusjuhlilla esiintyvät muun muassa Jonna Tervomaa, Juha Tapio, Kolmas Nainen, Sanni, Olavi Uusivirta, Stig, Neljänsuora, Samuli Putro, Jussi Raittinen & The Boys, Suvi Teräsniska, Apulanta ja Kake Randelin.

Sydän-Hämeen suurimpia ja Suomen vanhimpia kesäfestareita juhlitaan Pälkäneellä Aitoon kylässä 5.-7.7. Juhlien erikoisuutena on perheystävällinen lippupolitiikka: vanhemman seurassa saapuvat alle 12-vuotiaat pääsevät festarialueelle ilmaiseksi.

–  Haluamme, että perheillä on mahdollisuus nauttia kotimaisista kärkiartisteista yhdessä ilman, että rahapussi joutuu äärimmäiselle koetukselle. Ohjelma on suunniteltu niin, että  eri ikäpolvet löytävät siitä helposti yhteisiä suosikkeja, tapahtumavastaava Erkki Hyöki kertoo.