Lomakauden avaus kasvaa kaksipäiväiseksi

Fiinan sekä Veikka & Venlan viimevuotisen muotinäytöksen juonsi hulvaton mummokaksikko Tyyne & Martta. Kotikylän kesäasusteita esitellään myös tämänvuotisessa Lomakauden avauksessa.

Pälkäneläisyritykset järjestivät viime kesänä uuden kesätapahtuman, Lomakauden avauksen. Tapahtumapäivä toi monenlaista ohjelmaa sekä liikkeisiin että kylänraitille. Tapahtuma sai mukavasti liikkeelle kaikenikäiset kuntalaiset, mökkiläiset ja kesävieraat.

Yrittäjien ydinjoukko on talven ja kevään aikana ideoinut ja kehittänyt tälle vuodelle entistä monipuolisempaa tempausta.

Lomakauden avausta vietetään lauantaina ja sunnuntaina 14.–15. kesäkuuta. Lauantaina ohjelmaa on eri puolilla keskustaa, sunnuntain tapahtumat keskittyvät Nuijanmäelle.

Lauantaina Osuuspankki tuo Kostian koululle temppuradan, Sydän-Hämeen Lehti erilaisia kesäpelejä, MLL luontopolun ja Kaukkalan ratsastajat keppihevostelua. Säästöpankki on kutsunut Pikku Kakkosesta tutun Katti Matikaisen lasten riemuksi. Lisäksi ohjelmassa on muun muassa S-Marketin lähiruokamaistajaiset, Löytötexin ulkotori, Spirraalin korutyöpaja ja Poistomyynnin huutokauppa.

Sunnuntaina 15.6. kello 12 alkaen järjestetään ensimmäinen Nuijanmäen tori, joka jatkuu kesän ajan kerran kuukaudessa. Lisäksi Fiina ja Venla & Veikka esittelevät kesäasusteita muotinäytöksessä.

Kaiken aikaa täydentyvä Lomakauden avauksen ohjelma kootaan tapahtuman alla Sydän-Hämeen Lehden välissä jaettavaan liitelehteen. Yrittäjien lisäksi myös yhdistykset voivat tehdä toimintaansa tunnetuksi tapahtumapäivän aikana. Ohjelmaa kokoavan Anssi Kukkosen tavoittaa numerosta 044 3477 402 ja osoitteesta anssi.kukkonen@shl.fi.

 

Päivitetty versio ostospassista ja palvelukartasta

Lomakauden avaus -tapahtuma on osa Pälkäneeltä saat enemmän -kampanjaa. Keskustan yrittäjien viime kesäksi rakentaman kampanjan avulla tehtiin tunnetuksi Iloisen mielen ostosraittia sekä sen varren monipuolisia palveluita.

Banderollit, ostospassit ja palvelukartat ilmestyvät myös tänä kesänä katukuvaan. Valtatien varren mainoslakanat kertovat ohikulkijoillekin, että Pälkäneen ostosraitti tarjoaa kodikkaan vaihtoehdon jättimarketeille ja ostoskeskuksille.

Kauppojen tiskeille ja matkailukohteisiin jaettavaan ostospassiin on koottu keskustan palvelut. Ostospassi kannustaa kiertämään yrityksiä, sillä leimat keräämällä osallistuu sadan euron lahjakorttien arvontaan. Viime vuonna 15 asiakasta sai kesän päätteeksi mukavan yllätyksen. Tänä vuonna sadan euron lahjakortteja on jaossa vielä enemmän.

Yrittäjät päivittävät uuden version myös palvelukartasta. Viime kesänä retrohenkinen palvelukartta päätyi monen mökin seinään, sillä karttaan on koottu kattavasti seudun lähipalvelut. Täksi vuodeksi kartan palveluvarustus täydentyy entisestään.

Ostospassi ja palvelukartta jaetaan alkukesästä myös Sydän-Hämeen Lehden välissä.

Pälkäneeltä saat enemmän -lakanat kertovat Iloisen mielen ostosraitista ohikulkijoillekin. Viime kesän banderolleja kiinnittämässä Teemu Järvenpää ja Anssi Kukkonen.