Hyvät naiset ja herrat: Acapellaryhmä testasi äitienpäiväkonsertin ohjelmistoa yleisön edessä

Iltapäivän musiikkituokio Onkkaalan olohuoneessa

Hyvät naiset ja herrat – eli Arto Karppinen (vasemmalla), Ari Järvinen, Petri Tuomioja, Noora Rosberg, Pauliina Jaakkola ja Minna Liljedahl – harjoitteli äitienpäiväkonsertin ohjelmistoa Nuijalla sunnuntaina.

Keltainen Talo muutti keväällä Nuijantalolle. Heli Rapatti ja Sari Yli-Salomäki toivoivat avajaisten yhteydessä, että erilainen ohjelma elävöittäisi ”Onkkaalan olohuonetta”. Sunnuntaimatineat, esitykset ja näyttelyt piristäisivät koko kylää. Kynnys on matala, sillä Nuijalla on valmiina sali, lava ja esitystekniikka.

Lauluyhtye Hyvät naiset ja herrat järjesti sunnuntaina iltapäivän musiikkituokion Nuijalla. Acapellaryhmä kävi avoimissa harjoituksissa läpi äitienpäiväkonsertin ohjelmistoa. Iltapäivän teehetkessä testattiin yleisön edessä kappaleita, joista kaikkia ei ole vielä esitetty konserttitilanteessa.

Pälkäneläisryhmässä laulavat Ari Järvinen, Arto Karppinen, Petri Tuomioja, Noora Rosberg, Pauliina Jaakkola ja Minna Liljedahl. Yhtye järjestää äitienpäiväkonsertin teatterilla sunnuntaina 11.5. kello 15 alkaen. Konserttiin saa lippuja Spirraalin myymälästä (Peltisepänkuja 11) sekä mahdollisesti vielä äitienpäivänä teatterin ovelta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?