Puukauppa-auto pysähtyy Kangasalla

 

Keskiviikkona 21.5. kello 10–18 Kangasalan torilla pysähtyvältä puukauppa-autolta saa mukaansa tietoa ja kuusen taimen.

Maanantaina kevätkiertueelle Helsingistä startannut UPM:n puukauppa-auto saapuu keskiviikkona Kangasalle. Puukauppa-auto ja sen mukana kiertävä UPM BioVerno -testiauto pysähtyvät Kangasalan torille 21.5. kello 10–18.

Puukauppa-autolla keskustellaan kestävästä metsänhoidosta sekä siitä, mitä kaikkea uusiutuvasta raaka-aineesta, puusta voi valmistaa. Yksi esimerkki uusista tuotteista on uusiutuva diesel, UPM BioVerno, jonka tuotanto alkaa tänä kesänä Lappeenrannassa.

Tapahtumassa on mukana UPM Silvestan ammattilainen kertomassa tämän päivän metsurin työstä ja opastamassa, miten UPM:n Joroisten taimitarhan taimet istutetaan. Autolta saa mukaansa kuusentaimen kotiin vietäväksi. Ohjelmassa on myös lukuisia muita tietoiskuja.